دیه عفونت بعد از عمل جراحی

دیه عفونت بعد عمل جراحی به معنای اخذ دیه از پزشک به دلیل قصور پزشکی میباشد. دیه عفونت بعد عمل میتواند تنها مجازات پزشک باشد، یا در کنار سایر مجازاتهای تکمیلی و مجازات صنفی پزشک، اعمال گردد. شکایت از عفونت بعد عمل جراحی ممکن است اساسا دربردارنده هیچ دیه و خسارتی نباشد. چگونه؟ با هم بررسی میکنیم.

دیه عفونت بعد عمل

دیه عفونت بعد عمل جراحی زمانی مورد حکم قرار میگیرد، که در اثر تشخیص کمیسیون پزشکی قانونی، پزشک معالج یا جراح، اعم از درمانی و زیبایی، مقصر شناخته شده، و طبق نظر کمیسیون به پرداخت دیه محکوم گردد. دیه عفونت بعد عمل بر اساس درصد و عدد و رقمی است که در متن نظریه پزشکی قانونی، توسط اعضای کمیسیون درج میگردد.

اعتراض به نظریه کمیسیون تشخیص عفونت و قصور

بهترین وکیل شکایت از پزشک تهران میگوید: ممکن است به بروز عفونت بعد از عمل، دیه تعلق نگیرد. در اینصورت، نظر کمیسیون به تخصیص دیه عفونت بعد عمل به بیمار نمیباشد. یعنی برخی از عفونت های بعد از عمل جراحی، مانند عفونت بعد از ابدومینوپلاستی یا عفونت پروتز سینه و عفونت بعد از لیفت و کوچک کردن سینه که بسیار شایع است، ممکن است توسط کمیسیون، قصور شناخته نشده و جزو ذات عمل باشد.

دیه عفونت بعد عمل جراحی اگر توسط کمیسیون مردود شناخته شود، بیمار میتواند راسا یا توسط وکیل جرایم پزشکی خویش به آن اعتراض نماید. به خاطر داشته باشید اعتراض به نظر پزشکی قانونی باید:

  • مختصر باشد.
  • جهت و دلیل اعتراض و قبول نداشتن نظریه کمیسیون پزشکی قانونی بیان گردد.
  • موارد مورد تقاضای بررسی از اعضای کمیسیون مشخصا ابراز گردد.
  • در موعد و وقت مقرر قانونی اعتراض بصورت کتبی ثبت گردد.
◁◁ بیشتر بدانید:  شکایت از پزشک در سال ۱۴۰۳

دیه عفونت بعد عمل جراحی زیبایی

وکیل پزشکی میگوید: در بسیاری از عمل های زیبایی مانند: جراحی شکم و پهلو و لیپوماتیک، شامل بروز عفونت بعد از عمل و شکایت بیمار میباشیم. در اکثر مواقع که ایجاد عفونت بعد از عمل، موجب دفرمه شدن بدن بیمار میگردد، کمیسیون پزشکی قانونی، درصد قصور پزشکی را تعیین نموده و به بیمار، دیه عفونت بعد عمل جراحی تعلق میگیرد. مانند: جراحی لیفت سینه زنان یا ژنیکوماستی سینه آقایان، که با ایجاد عفونت بعد از عمل، موجب خورده شدن گوشت بدن، ایجاد نکروز و سیاهی در گوشت و بافت سینه و در نهایت دفرمه شدن و عدم تقارن سینه ها میگردد. متاسفانه در بسیاری از موارد، آسیب های جسمی وارده به بیمار در اثر عمل درمانی یا زیبایی، غیرقابل بازگشت به حالت سابق بوده و بیمار تا آخر عمر با این ضایعه دست به گریبان است.

مطالبه دیه به علت عفونت بعد از عمل

مطالبه دیه به علت عفونت بعد از عمل، در رویه عملی دادگاه ها و محاکم به این صورت پیش می رود که، بیمار، شاکی پرونده کیفری شده، حکم به محکومیت پزشک به پرداخت دیه عفونت بعد عمل جراحی صادر شده است. پس از طی شدن مواعد مقرر در قانون، پرونده وارد مرحله اجرای حکم شده و باید مراحل اجرای حکم و اخذ دیه طی گردد.

  • نکته: پزشک مرتکب قصور، اگر بیمه باشد، دیه عفونت بعد عمل جراحی، از محل بیمه وی اخذ میگردد.

دیه عفونت بعد عمل جراحی را میتوان از خود پزشک گرفت. چگونه؟ اگر پزشک بیمه نباشد، مانند همه افراد عادی جامعه، روند اجرای حکم علیه ایشان طی شده و مراحل توقیف حسابهای بانکی، توقیف خودرو، توقیف ملک و مال و اموال و در نهایت صدور حکم جلب ایشان، در حق ایشان اعمال میگردد. برای اجرای حکم دیه عفونت بعد عمل جراحی میتوانید وکیل کیفری متخصص بگیرید. هم اکنون با ما تماس حاصل نمایید.

دیه عفونت بعد عمل جراحی چقدر است؟

دیه عفونت بعد عمل جراحی را کمیسیون پزشکی قانونی تعیین میکند. با در نظر گرفتن میزان عارضه و میزان تقصیر و کوتاهی و قصوری که پزشک مرتکب شده است، در حق بیمار، دیه تعیین میگردد. پس اگر کمیسیون پزشکی قانون عنوان کرد، پزشک مرتکب ۲۰% قصور شده است، یعنی ۲۰% دیه از دیه کامل یک انسان، به بیمار به عنوان شاکی، تعلق میگیرد.

  • نکته: برای تعیین درصد دیه عفونت بعد عمل جراحی، باید منتظر تشکیل جلسه کمیسیون پزشکی قانونی باشیم.

دیه عفونت بعد عمل جراحی یکی از موضوعات شکایت بیماران میباشد. ولیکن در بسیاری از موارد بیمار صرفا به گرفتن دیه به تنهایی راضی نبوده، و میخواهد پزشک مجازات نیز شود. خوب است بدانید در برخی از موارد ممکن است پزشک به تحمل مجازات تکمیلی نیز محکوم گردد. برای دریافت مشاوره تخصصی از وکیل در زمینه نحوه مجازات پزشک هم اکنون با موسسه ما تماس حاصل نمایید.

سازمان نظام پزشکی حکم به دیه نمیدهد

دیه عفونت بعد عمل جراحی در واقع یک مجازات مالی است. نهاد و سازمانی که حق صدور حکم به محکومیت پزشک به تحمل مجازات پرداخت دیه در حق بیمار را دارد، صرفا دادگستری میباشد. لذا برای اخذ دیه از پزشک، صرفا باید از طریق دادسرا و دادگاه اقدام نماییم. به همین سبب، اگر شکایت خود را صرفا از طریق سازمان نظام پزشکی مطرح کنید، سازمان، فقط به تخلف صنفی پزشک رسیدگی کرده، و نمیتواند پزشک را محکوم به پرداخت دیه نماید.

◁◁ بیشتر بدانید:  همه چیز درباره دیه قصور پزشکی

دیه عفونت بعد از عمل جراحی چقدره؟
دیه عفونت بعد از عمل جراحی چقدره؟

وکیل جرایم پزشکی برای مطالبه دیه

دیه عفونت بعد عمل جراحی، پس از طی نمودن مراحل دادرسی از طریق تشکیل یک پرونده کیفری ممکن و میسور میگردد. به همین جهت بهترین کار این است که از ابتدای امر با وکیل جرایم پزشکی در ارتباط بوده و صفر تا صد پرونده خود را به وی بسپارید. وکیل پزشکی برای شما شکواییه تنظیم نموده، در همه مراحل رسیدگی اعم از سازمان، دادسرا، شورا، دادگاه و غیره، شخصا به جای شما شرکت کرده، و شما صرفا الزام به حضور در کمیسیون پزشکی قانونی، جهت معاینه فیزیکی دارید. در موسسه حقوقی امین عدالت تهران، وکیل خانم یا وکیل آقا در زمینه جرایم پزشکی، آماده خدمت رسانی به شما عزیزان میباشند. حق انتخاب با شماست.

به این نوشته از راست به چپ چند ستاره می دهید؟
[تعداد آرا: ۲ میانگین امتیاز: ۵]

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

دیگر مطالب این دسته بندی

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments